Nejnovější recenze ze sekce Hopsadla
- moc milej
- Prcek si uzije
není rozbaleno určeno pro ježíška
Zatím nerozbaleno, bude použit jako dárek
mám jako dárek
mám jako dárek
- Hopsadlo je stabilní, v hnědé barvě
- Drží vzduch, zatím neupouští
- Je lehký a snadno přenosný i pro dítě mladší 2 let
- Pokud člověk na něm nesedí úplně celou vahou, může sedět i dospělá osoba (na chvíli, pak začnou bolet nohy).
- Tvar nafouknutého koně spíše připomíná vykrmeného jezevčíka, tělo je poněkud tlusčí, je to takový soudeček a to jsem asi nečekal
- Týden po otevření a používání výrobek pořád páchně a to byl 1. noc nafouknutý venku.
- 2 leté dítě má problém nasednout i sesednout (kvůli šířce). Mám pocit, že s jiným koníkem nebyl takový problém
- Sedlo a popruhy (vše co je žluté barvy )jsou dobarvené poněkud amatérsky (tahy štětcem a nástřik nějakým barevným sprejem). Zbytek je dělán úplně jinak, jakoby tu žlutou dělali dodatečně.
Náš syn má míň než 2 roky a podobného koně si oblíbil, tak jsme mu jej koupili v hnědé barvě, ať vypadá více realisticky. Výrobek je nicméně určen až od 3 let, což se projevuje tím, že syn na něj sám neleze a ani z něj nesleze, takže mu největší radost dělá koníka nosit a krmit. Z obrázku jsem asi čekal, že bude po nafouknutí vypadat více jako kůň, teď je to spíše takový soudeček.
Jinak je to asi dobrý výrobek. Vzhledem k tomu, že lze koupit jiného koně za cenu nižší, možná i poloviční, asi jsem očekával více.
Procvičuje výdrž, koordinaci. Oblíbená hračka vnučky.
- Dárek k Vánocům.
určitě se bude líbit
Zatím jsme to nenafoukli, čeká to na Vánoce, ale co jsem viděla v ochodě, je to sympaťák :).
Má moc pěknou barvu a příjemný povrch. V balení je pumpička na nafouknutí, nafukovací jehla je prakticky a bezpečně uložena v rukojeti pumpičky.
- Nekvalitně ušitý plyšový potah
Koník svou funkci určitě splní, ale zklamalo mě nekvalitní zpracování. Musela jsem přešít několik děravých míst a na dalších místech sešití povoluje. Uši a ocásek se špatně nafukují, ale to není až tak důležité.
- Posilování nožek
- Jediné, co se nám moc nelíbí je, že jak se v hopsadle hopsá, nadskakují všechny plastové části a dělá to rámus.
Naprostá spokojenost, nelitujeme ani jedné koruny, dcera je z něj nadšená a nadšeně v něm hopsá.
- Dítě je velice nadšené
- Super skákadlo, hodně vydrží.
- dcera je nadšená, kůň je pěkný a z pevného materiálu
Hezké a užitečné
zboží jsem neodebral, neprisla objednaná barva
- je pěkný jen docela nízký, pro mladší dítě (jeden rok) je však akorát :-)
- je to dárek, ale doma už takový máme a je naprosto super
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »