Nejnovější recenze ze sekce Hopsadla
- stabilnější
- mohutnější
- dvě úchytky na držení
- vlezou na něj dvě děti
- širší
- větší než koník
- nesmrdí
- absolutně nic
doma má větší úspěch než koník, býk je širší, stabilnější než koník protože má kratší nohy. Skáče na něm starší syn a za ním sedí mladší a se drží kolem pasu a jsou nadšení. Dítě se může držet bud parohů nebo uší.
- oblíbená hračka pro malé šikuly
- malá výška sedu, mohl by být vyšší
jednoho už jsme měli, byl o něco vyšší, lépe se na něm skákalo,
vhodný dárek pro dítě
- Krásný motiv, pro současné malé holčičky jeden z nejvhodnějších na trhu
- Rychlost dodání
- Kvalita zpracování, plast je velmi nekvalitní, na některých místech vypoulený
- Mezi sváry je vystrčená gumová hmota míče
Doporučila bych určitě všem, kteří mají tuto pohádku rádi, dětem udělá velkou radost.. ale životnost od toho bohužel neočekávejte asi velkou.
Děti ho milují.
- Je z odolné gumy, veselý, pumpička součástí balení, veselý šátek, který má na jedné straně název Ludi ale na druhé můžete umístit jméno svého dítka :)
- Když už na něm dítě sedí, tak se nesmí předklánět směrem k hlavě, pak se pejsek převažuje, což je dost nebezpečné a tak vyžaduje být celou dobu hraní dítěti při ruce.
Dceruška se do něj zamilovala. Pomáhal jí se naučit postavit se o předměty :) takže určitě za ty peníze doporučuji, je to veselý společník pro vaše miláčky, jen je třeba dávat pozor na to převažování.
- moc pěkný pejsek
- materiál nesmrdí
- šátek a pumpička s jehlou jsou součástí balení
synovi se líbil koník u kamarádky, proto jsme koupili vlastní zvířátko
určitě doporučuji
- moc pěkný
- pro dítě již od jednoho roku
- pumpička pro nafouknutí
- moc maličký
v návodu je sice napsáno, že není pro děti do 3 let. ale bohužel je tak maličký, že je ideální nyní pro naši roční holčičku, která se na něm vyřádí. pro našeho čtyřleťáka už je bohužel maličký. předtím jsme měli jiného, který byl větší a užili si ho oba dva. tento bude tak max. do tří let, kdoví jestli. takže doporučuji pouze pro menší děti. dětem nad tři roky nedoporučuji.
jako plus beru, že je k němu pumpička pro snadné nafouknutí.
- vypadá hezky, je funkční
spokojená
Petite&Mars skákací zvířátko kravička Gabi
Přidáno: 23. října 2016
(naposledy upraveno 23. října 2016)
Zakoupeno v Krteček s.r.o.
Kvalitní materiál, odolnost..
- aktivní hračka pro děti, praktická na ušpinění a lehce skladná
- mám dvě malé děti a jedna byla málo:-(
perfektní skákací hračka pro malé děti
složí i jako sedátko u tv
- Krasny konik, detem se moc libi, porad na nem skacou.
- Barva neni uplne jak by mela byt.
Super
- Krásné barvy, dostatečně hluboké, polštářek za zádíčka, skvělé i jako houpačka.
- Vhodné pouze k zavěšení na obložky, na starých futrech nedrží. Úchyt nelze jednoduše vymontovat, aby se případně dalo hopsadlo zavěsit na karabinu.
S produktem jsme spokojeni, mohu jen doporučit.
syn chodí zase ven :-)
- Má dobrou stabilitu, dobře se na ni sedí a hopsá. Guma ničím nezapáchá.
- Kvalitní, pevná. Nosnost do 70 kg. Takže využijeme dlouho.
- Má sympatický obličej, takže ji dcera má i jako hračku, která s ní snídá a sleduje, jak
- Si čistí zoubky
- barevné hračky
- dítě nemá dobrou stabilitu
- visí v něm divně ,křivě
- pro drobnější děti to myslím,že není
opravdu nedoporučuji ,budu se opakovat ,ale ráda to napíšu u všech těchto hopsadel .
nechápu,kde se vzalo to,že je to v top na 19.místě,podle čeho tak na heurece usuzují ?
dítě v tom divně visí , vubec jsme z toho nemeli dobrý pocit a ani dcera se nijak zvlášt neradovala
navic jsem měla strach mít ji v tom dýl jak 5 min,kvuli zadíčkum.
kdybych neměla zkušenost s hopsadlem od ABC desing letadlo, asi bxch dceru dál podestýlala polštářkama a doufala,že se to někdy zmení.ale naštěstí jsem před 8 lety měla ABCčko ,tak jse mtohle prodala a opet jsem zakoupila námi osvědčené hopsadlo a světe div se : holka je v něm nadšená ,má to pás na připevnení mini dětiček a všichni jsem maximálně spokojeni ..
toto hopsadlo už nikdy víc .
- snad jen hezké hračky
- nerada špatně hodnotím ,ale tohle je k věci a pro mamči myslim,že duležitý
- dítě v tom tak nějak křivě visí
- nemá žádné zajištění pásama,ikdyž teda nevypadne ,klinká se v tom
opravdu nedoporučuji
nechápu,kde se vzalo to,že je to v top na 9.místě,podle čeho tak na heurece usuzují ?
navic jsem měla strach mít ji v tom dýl jak 5 min,kvuli zadíčkum.
toto hopsadlo už nikdy víc .
- ?
- dcerce se líbí
- při výšce 83 cm z koníka neumí sama slézt
dobrý výběr,
je třeba postupně nafukovat - podle návodu až 3 dny
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »